Et lille udpluk af hvad de forskellige halvædelsten har af betydning

JADE – Mens alle krystaller fremmer harmoni mellem sind, krop og ånd, er Jade-krystallen en superstjerne i kristallhelningens verden takket være dens stærke forbindelse til hjertekakraen og dens varierende grader af intense, gennemsigtige nuancer af grønt

AMETYST – er den førende åndelige sten, der giver rensende, helbredende og beskyttende energier for at hjælpe med at klare, åbne og afbalancere kronekakraen.

TURKIS – siges at have mange kræfter. Det betragtes som en helbredende og beskyttende sten, som øger modet hos brugeren. Det siges også at tiltrække kærlighed, venskab, penge og held. … Et ordsprog hedder: “Givet af en kærlig hånd medfører det lykke og lykke.”

TIGERØJE – er en kraftig sten, der hjælper dig med at frigøre frygt og angst og hjælper med harmoni og balance. Det stimulerer til handling og hjælper dig med at træffe beslutninger med skelnen og forståelsen og uklart af dine følelser.

MOSAGAT – Tiltrækker nye venner og lykke. Giver balance, tryghed, velvære og selvtillid. Forbedrer kontakten til naturen

AGAT – symboliserer selvtillid, veltalenhed og intelligens. Den giver en stor styrke og sikrer sin ejer gunst hos mennesker, magthavere og enda guder.

AQUAMARIN – vækker livsmod og hummer. Stimulerer til at se lysere på livet og skaber tryghed.

LAPIS LAZULI – forøger koncentrationsevnen. Fjerner hurtig stress og giver dyb ro. Styrker forhold i både kærlighed og venskab.

MÅNESTEN – Healer og styrker. Er god for tryghed, klarhed og lys.

ROSAKVARTS – symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Den giver tryghed og beskytter mod skadelig stråling.

RUTILKVARTS – øger bevidstheden om dine egne iboende muligheder. Giver dig styrken til at skelne mellem det væsentlige og det uvæsentlige.

JASPIS – tag ansvar for jordens situation. Jaspis giver selvindsigt og får dig til at se det positive. Beroliger og samler.

BLÅ AVENTURIN – Styrker de svage og skøbelige. Øger sundhed, velstand og trivsel.