Design dit Karma armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

Design dit armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

HERRE ARMBÅND FRA ZILVER DENMARK

Jeg fremstiller alle Zilver smykker på eget værksted i Kolding, lige fra design til støbning og færdiggørelse. Herre armbånd fra ZILVER er støbt i sterlingsølv, som er 925 ud af 1000 rent sølv. Sterlingsølv er uden nikkel, hvilket er vigtigt, da nikkel ikke udskilles fra kroppen, men optages og bliver i kroppen for evigt. Det er derfor, at mange udvikler nikkeleksem. Indtil videre forgylder jeg sterlingsølv med 23 karat guld.

HERRE ARMBÅND – JA ELLER NEJ

I Danmark er tendensen desværre mere nej end ja. De senere år er gruppen, der siger ja, heldigvis vokset. Og det er ikke kun den yngre generation, der har taget armbåndet til sig. Også den ældre generation har opdaget trenden med armbånd.
Tendensen er en helt anden, hvis vi kigger mod syd. Allerede i det sydlige Tyskland er det efter mit skøn omvendt, at flertallet går med armbånd.
Det eneste smykke, næsten alle danske mænd går med, er uret. Det kan være eksklusivt, moderne, praktisk, intelligent og selvfølgelig nok det mest moderne lige nu, sporty – jeg har styr på mit liv og min karriere.
Med herre armbånd har du faktisk langt flere muligheder for at udtrykke dig. Der er forskellige former, farver og materialer, som kan blandes og skabe mange udtryk. Der findes armbånd, der udtrykker ens religion, civilstand o.s.v.

MACRAMÈ ARMBÅND

Et herre armbånd, som jeg selv går med og som efter min mening udtrykker balance. Det er der flere grunde til. For det første stammer macramé armbånd fra buddhisme, hvor meditation spiller en central rolle. Meditation er et vigtigt redskab til at finde balance i krop og sjæl.
Om man tror på det eller ej, har forskellige halvædelsten altid være forbundet med positiv energi (se nærmere beskrivelse HER). Derudover syntes jeg, at macramé armbåndet er utrolig flot. Jeg skifter det selvfølgelig ofte ud alt efter mit humør, men bruger også gerne flere ad gangen.