Slide Design dit eget
unikke armbånd
Vælg om alle perler
skal være ens
Eller vælg forskellige

Design dit armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

Sådan gør du

Du kan vælge dine sten i positionerne 1, 3 og 5. Herre armbåndet har også nummer 6. Du kan vælge ens perler i alle numre eller forskellige perler. Til sidst kan du vælge, om det skal være sterlingsølv eller 23 kt. guldbelagt sterlingsølv. Design dit armbånd og få et helt unikt smykke.

Find den rigtige størrelse til dit armbånd ved at måle som tegningen og læg 1,5 cm til. I dette tilfælde 19 cm + 1,5 cm bliver til 20,5 cm.

Hvis du har et specielt ønske til omkreds af armbåndet, kan du notere det under “Bemærkninger” ved bestilling. Det koster ikke ekstra.

Her er lidt inspiration til at komme i gang

HERRE ARMBÅND

med blå aventurin, tigerøje, jaspis og afrikansk turkis

DAME ARMBÅND

med mosagat, jade og rosakvarts

DAME ARMBÅND

med aquamarin, ametyst og blå aventurin

DAME ARMBÅND

med jade, lapis lazuli og månesten

Design dit armbånd med din egen energi

Vi lever i et samfund, der forlanger flere og flere mentale resurser af hvert individ. Vi befinder os i en konstant tilstand med adrenalin og stress. En tilstand, som i vores tidligere naturlige liv kunne bruges under korte livstruende situationer som eksempelvis flugt. Simpelthen for at redde vores liv. Men kroppen er ikke sammensat til at kunne klare denne tilstand i længere perioder, og derfor bliver vi syge.

Et korrekt åndedræt kan bruges til at komme ud af din mentalt pressede tilstand, og derfor er meditation blevet populært. Det har medført et større fokus omkring buddhisme og orientalsk livsstil. Her er brugen af halvædelsten til smykker meget anvendt. Det er en en del af moder jord og øger derfor forbindelsen til det naturlige.
Smukke sten fra en smuk natur.

Halvædelsten har igennem tiden fået tillagt forskellige energier. Teorien er, at stenarten igennem tusinder af år har optaget den energi, som stemmer overens med dens unikke sammensætning. Derfor har de forskellige sten også hver deres måde at påvirke den menneskelige energi. Læs mere om de forskellige sten her.