Design dit Karma armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

Design dit armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

Flotte, specielle & unikke øreringe

Ørepiercing er en af de ældste kendte former for kropspiercinger, med kunstneriske og skriftlige referencer fra kulturer rundt omkring i verden, der går tilbage til tidlig historie.

En af det tidligste beretninger om øreringe er fra 2. Mosebog, da Moses befalede israelerne at bringe ham deres sønners og døtres øreringe.

Øreringe blev moderne blandt herrer i 1590’erne under den engelske renæssance. Blandt søfolk var en gennemboret øresæl tegn på at de havde krydset ækvator.

I slut 50’erne blev det moderne for teenage piger at holde piercing fester. Som i Grease hvor Sandy får lavet hul af sine venner til en pyjamasparty. Det samme skete i slut 70’erne hvor Punk/Rock grupperne selv lavede deres piercinger med sikkerhedsnåle.

Flotte, specielle & unikke Ringe

De fleste bærer en ring til pynt, for at fuldende et outfit eller for at udstille deres rigdom. Men en ring kan have mange symbolske betydninger i forhold til ægteskab, kærlighed, usædvanlig præstation eller høj status, det kan også være medlemskab i en organisation.

Ringen kan også være forbundet med overnaturlig eller åndelig betydning. I film kan en ring have en vigtig rolle i form af sine overnaturlige kræfter. Ringen blev i en lang periode brugt til lakforsegling af breve og vigtige dokumenter også kaldet en signet ring.

Den fjerde finger på venstre hånd har fået en speciel betydning i forhold til ægteskab og det anses siden 19. århundrede at bringe ulykke at fjerne ringen fra fingeren, når først den er sat på i kirken.

Alle mine ringe er støbt i Sterling Sølv og nogle er med halv ædelsten eller Zirkonia. De er selvfølgelig alle designet og produceret i Kolding.

Halskæder med vedhæng

Forhistoriske folk brugte ofte naturlige materialer som fjer, knogler, skaller og plantematerialer til at skabe halskæder.
oldtidens Mesopotamien blev cylindre ofte spændt på en snor og brugt som smykker. I oldtidens Babylon blev de lavet af halvædelsten som Jade, Agat, Carnelian og guld. Gamle Sumerere skabte halskæder og perler af guld, sølv, lapis lazuli og carnelian. I Det gamle Egypten blev der brugt en række forskellige halskæder. De rigeste egyptere havde kraver af halvædelsten til religiøse, festlige lejligheder. Guld, der blev formet til planter, dyr og insektformer var også almindeligt. I antikkens Kreta blev der brugt halskæder af alle klasser – bønder havde sten på hør tråd, mens de velhavende havde perler af agat, perle, carnelian og ametyst. Vedhæng, der er formet til fugle, dyr og mennesker, blev også båret.

Den moderne halskæde har ikke ændret sig meget igennem tiden. Vi bruger stadig ædelmetal, ædelsten, halvædelsten. Det er mere muligheden for at udforme halskæden der har ændret sig.

Halskæden udstråler vores følelser, vores tro, vores rigdom, vores kærlighed, vores familierelationer.

Jeg designer selv vedhæng til halskæderne og støber i Sterling Sølv. Der er derfor ingen nikkel i halskæderne.

Macramé armbånd

Macramé kommer af det arabiske ord Migrama fra det 13. århundrede og betyder at “frynse”. Arabere lavede frynser til kameler og heste for at holde fluer væk fra dyrene i de varme ørkenområder i Nordafrika.

Med den Mauriske erobring af sydeuropa i det 8. århundrede spredte Macramé sig igennem Spanien og Italien til resten af europa.

Søfolk knyttede Macramé genstande i deres fritid og solgte dem når de kom i havn. På den måde kom det til Kina og den nye verden (Amerika). I det 19. århundrede lavede søfolk hængekøjer. kokkefrynser og bælter i Macramé.

I 70’erne blev Macramé igen moderne – der blev lavet vægbeklædningsgenstande, beklædningsgenstande, sengetæpper, plantebøjle og meget mere. I dag er det moderne at lave Macramé armbånd, knyttet med glasperler, halvædelsten pyntet med sølv og guld perler. Populært også kaldet Buddha armbånd. De forskellige Natursten har forskellige energier alt efter hvilken stenart det er.

Mine Macramé armbånd har perler med forskellige natursten og perler støbt i sterling sølv, evt. belagt med 23 karat guld. Ikke noget billigt metal fra østen men støbt i Kolding under kontrol af Force Technology, som står for alt kontrol af Sølvfremstilling i Danmark.