Design dit Karma armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

Design dit armbånd med unikke perler i halvædelsten, charms i sterling sølv eller belagt med 23 kt. guld

Macramé armbånd

Macramé kommer af det arabiske ord Migrama fra det 13. århundrede og betyder at “frynse”. Arabere lavede frynser til kameler og heste for at holde fluer væk fra dyrene i de varme ørkenområder i Nordafrika.

Med den Mauriske erobring af sydeuropa i det 8. århundrede spredte Macramé sig igennem Spanien og Italien til resten af europa.

Søfolk knyttede Macramé genstande i deres fritid og solgte dem når de kom i havn. På den måde kom det til Kina og den nye verden (Amerika). I det 19. århundrede lavede søfolk hængekøjer. kokkefrynser og bælter i Macramé.

I 70’erne blev Macramé igen moderne – der blev lavet vægbeklædningsgenstande, beklædningsgenstande, sengetæpper, plantebøjle og meget mere. I dag er det moderne at lave Macramé armbånd, knyttet med glasperler, halvædelsten pyntet med sølv og guld perler. Populært også kaldet Buddha armbånd. De forskellige Natursten har forskellige energier alt efter hvilken stenart det er.

Mine Macramé armbånd har perler med forskellige natursten og perler støbt i sterling sølv, evt. belagt med 23 karat guld. Ikke noget billigt metal fra østen men støbt i Kolding under kontrol af Force Technology, som står for alt kontrol af Sølvfremstilling i Danmark.

Unikke armbånd til kvinder

Det ældste armbånd der er fundet er dateret til 40.000 år før vores tidsregning og har sikkert haft en betydning for kvinden der bar det.

I bulgarien bærer man en rød og hvid snor rundt om håndledet for at bede “Baba Marta” om et tidligere forår.

I Grækenland Heder en lign. tradition “Martis”. Bærer man en rød og hvid snor om håndleddet først i marts, anses det for at beskytte brugeren mod den stærke græske sol.

I Indien angiver antallet af armbånd kvindens civilstand.

En jødisk skik siger at du skal bære en rød tråd om venstre hånd, lukket med syv knuder, for at beskytte mod det onde øje.

Mange særligt unge har måske vennearmbånd.

Men de fleste anser det nok som pynt.

Jeg prøver at integrere smykket som lukning, så der ikke er overflødige ting på armbåndet. Det gælder både dame armbånd og herre armbånd. Igen så er alt støbt i Sterling Sølv og derfor uden nikkel. Sterling Sølv vil sige at 925 ud af 1000 er ren sølv.